Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Boję się złościć
-
- Zarejestrowany Użytkownik
hej. Moim lękowym konikiem są myśli agresywne w stosunku do moich dzieci oraz lęk przed zostaniem z nimi sam na sam. Natrety powoli ustępują a lęk przed zostaniem z nimi samej wystawiam na próbę bo nie uciekam i nie unikam takich chwil. Problem z tym ze jak jesteśmy sami to boje sie złościc na moje dzieci...jak mi podniosą ciśnienie to mam nerwy a jednocześnie lęk i obawe ze zaraz z tej zlosci wszystkie te złe myśli które urzeczywistnią...tak jakby zaraz miala wyjść ze mnie jakaś zła agresywna osoba...masakra ...
-
Nie no w zyciu bym nie skrzywdziła moich dzieci...tylko przez ten lęk I obawy boje sie nawet krzyczeć no i momenty kiedy już jestem poirytowana ich zachowaniem i przyjdzie myśl...jezuuu jak oni mnie wkurzają...to.zaraz jest strach ze zaraz z tej zlosci przemienię się w jakaś psycholke... kurde jak to teraz pisze to głupio to wszystko brzmi heh..szkoda ze w realu daje sie nadal tak wkręcać
-