Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Bezseność
- Celine Marie
- Zarejestrowany Użytkownik
Też mam ten problem ,budzę się kilka razy w nocy a rano w ogóle nie mogę już zasnąć mimo,że jestem bardzo śpiąca,jeszcze dd i chodzę jak zombie cały dzień
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja miałam tak kiedyś ale na moje szczęście odpukać MINĘŁO mi 

Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- Natalie1208
Mam dokłądnie tak samo w tym tygodniu, wybudzam sie 3-4 i na tym kończy sie moje spanie. Chyba po prostu musimy olać sprawę i wziąć na przeczekanie. 

- Natalie1208
To może coś lekko wspomagajacego a dzisiejsza noc ?? ja postanowiłam łyknąć hydroksyzyne, bo też w tym tygodniu nie spałam prawie w ogóle, a jutro znow muszę wstać dosyć wcześnie. Trochę juz tez sie czuje zmeczona tym spaniem po 3 godizny na dobe :x
-
bezsenność ciężka sprawa, szczególnie biorąc pod uwagę fakt że gdy jestesmy nie wyspani i zmęczeni to nasze zaburzenia potrafią silniej uderzać. próbowaliście na początek jakiejs suplementacji ziołowej? kiedys fajnie na mnie działał forsen forte. Hydroksyzyna daje rade na poczatku tylko po niej czlowiek wstaje zmeczony pomimo tego ze spał
Per aspara ad astra
- weird_thoughts
- Odważny i aktywny forumowicz
Ostatnio sypiam po 4 godziny, czy to też może pogarszać nerwicę?
-
Przeczytałam gdzieś radę na lepszy sen.
2× dziennie stosować się i po 4× z rzędu.
- dotknąć językiem do podniebienia tzn czubkiem języka
- wciągać powietrze licząc do 10.
- potem głośno sycząc przez 10 sekund wypuszczać
I tak po kolei 4 razy.
Ma to obniżyć ciśnienie i tętno.
Ale jakoś czas tak robić
2× dziennie stosować się i po 4× z rzędu.
- dotknąć językiem do podniebienia tzn czubkiem języka
- wciągać powietrze licząc do 10.
- potem głośno sycząc przez 10 sekund wypuszczać
I tak po kolei 4 razy.
Ma to obniżyć ciśnienie i tętno.
Ale jakoś czas tak robić
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
✌
Jak nie Ty to kto.
- katarzynka
Witajcie Kochani,
W ciągu całej mojej historii zmagań z depresją i ocd nigdy nie miałam kłopotów ze snem. Zawsze byłam śpiochem, w weekendy spałam 12-14 h. Obecnie mam kłopot, kładę się koło północy, a zasypiam po dwóch godzinach turlania po łóżku
Jak już zasnę, to śnią mi się koszmary, ale do tego przywykłam. Kłopot jest z zaśnięciem, bo jak się uda to już mogę spać i do południa.
Jakieś porady?
W ciągu całej mojej historii zmagań z depresją i ocd nigdy nie miałam kłopotów ze snem. Zawsze byłam śpiochem, w weekendy spałam 12-14 h. Obecnie mam kłopot, kładę się koło północy, a zasypiam po dwóch godzinach turlania po łóżku

Jak już zasnę, to śnią mi się koszmary, ale do tego przywykłam. Kłopot jest z zaśnięciem, bo jak się uda to już mogę spać i do południa.
Jakieś porady?

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
Ja mam tajemną technikę zasypiania którą poznałem jak się interesowałem się świadomymi snamikatarzynka pisze: ↑4 stycznia 2018, o 22:46Witajcie Kochani,
W ciągu całej mojej historii zmagań z depresją i ocd nigdy nie miałam kłopotów ze snem. Zawsze byłam śpiochem, w weekendy spałam 12-14 h. Obecnie mam kłopot, kładę się koło północy, a zasypiam po dwóch godzinach turlania po łóżku![]()
Jakieś porady?![]()