Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Łatwe denerwowanie się reakcją innych
-
- Świeżak na forum
Krzywe spojrzenie to bardzo nieostre pojęcie, bo ludzie są różni, mają różny wyraz twarzy. Przypomina mi się sytuacja, kiedy chodziłam do szkoły i jakaś dziewczyna na korytarzu wydarła się na mnie, że się na nią krzywo patrzę. Podczas, gdy byłam zatopiona w myślach związanych z czekającą mnie kartkówką i miałam ją głęboko gdzieś. Podejrzewam, że spora część tych, którzy się na ciebie "krzywo patrzą" nie uświadamia sobie tego - i wcale ich nie interesujesz.
Bo w tym jest rzeczy sedno, że jest mi wszystko jedno
-
- Zarejestrowany Użytkownik
A co z tymi których interesuje?IceTea pisze: ↑9 września 2018, o 17:04Krzywe spojrzenie to bardzo nieostre pojęcie, bo ludzie są różni, mają różny wyraz twarzy. Przypomina mi się sytuacja, kiedy chodziłam do szkoły i jakaś dziewczyna na korytarzu wydarła się na mnie, że się na nią krzywo patrzę. Podczas, gdy byłam zatopiona w myślach związanych z czekającą mnie kartkówką i miałam ją głęboko gdzieś. Podejrzewam, że spora część tych, którzy się na ciebie "krzywo patrzą" nie uświadamia sobie tego - i wcale ich nie interesujesz.
Jeśli nie ma wyzwania nie ma zmiany.
-
- Świeżak na forum
To ich problemRyo pisze: ↑10 września 2018, o 17:12A co z tymi których interesuje?IceTea pisze: ↑9 września 2018, o 17:04Krzywe spojrzenie to bardzo nieostre pojęcie, bo ludzie są różni, mają różny wyraz twarzy. Przypomina mi się sytuacja, kiedy chodziłam do szkoły i jakaś dziewczyna na korytarzu wydarła się na mnie, że się na nią krzywo patrzę. Podczas, gdy byłam zatopiona w myślach związanych z czekającą mnie kartkówką i miałam ją głęboko gdzieś. Podejrzewam, że spora część tych, którzy się na ciebie "krzywo patrzą" nie uświadamia sobie tego - i wcale ich nie interesujesz.

Bo w tym jest rzeczy sedno, że jest mi wszystko jedno
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Niech cię Bóg błogosławi.IceTea pisze: ↑10 września 2018, o 18:02To ich problemRyo pisze: ↑10 września 2018, o 17:12A co z tymi których interesuje?IceTea pisze: ↑9 września 2018, o 17:04Krzywe spojrzenie to bardzo nieostre pojęcie, bo ludzie są różni, mają różny wyraz twarzy. Przypomina mi się sytuacja, kiedy chodziłam do szkoły i jakaś dziewczyna na korytarzu wydarła się na mnie, że się na nią krzywo patrzę. Podczas, gdy byłam zatopiona w myślach związanych z czekającą mnie kartkówką i miałam ją głęboko gdzieś. Podejrzewam, że spora część tych, którzy się na ciebie "krzywo patrzą" nie uświadamia sobie tego - i wcale ich nie interesujesz.nie wszystkim musisz odpowiadać. A ty nie musisz się tym przejmować, bo jakie to ma znaczenie? Żadne
Pomyśl, że to tylko statyści w twoim życiu, którzy nic nie znaczą, czy warto na takich ludzi tracić swoje cenne nerwy?
Jeśli nie ma wyzwania nie ma zmiany.