Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Agorafobia fobia społeczna i wszystko na ten temat

Artykuły o możliwych objawach, przyczynach nerwic, depresji, lęku i ogólnie zaburzeń emocjonalnych.
Regulamin forum
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
ODPOWIEDZ
Pawelchis
Nowy Użytkownik

2 listopada 2025, o 12:42

Hej ostatnio zauważyłem po sobie że to wszystko wychodzi poza kontrole kiedyś potrafiłem to maskować ale zauważyłem od jakiegoś czasu że im bardziej jestem starszy tym bardziej to wszystko się u mnie pogarsza i nie jestem wstanie tego zapanować zawsze się stresowałem tym że muszę gdzieś iść ale teraz stres jest tak duży że ja się poprostu trzęsę cały ostatnio byłem z ojcem na cmentarzu i w około było dużo ludzi to jak mnie poczęstował gumami do żucia to ręce mi się trzęsły tak że nie mogłem nad tym zapanować i do tego dochodzą problemy z oddychaniem usta staja się suche i nawet nie mogę wydobyć słowa z siebie i dodatkowo odczuwam też derealizacje wokół siebie tak jakbym cały czas wydawało mi się że to sen czy ktoś przechodził przez takie cos?
ODPOWIEDZ