bedac w zaburzeniu twoje mysli a raczej glowa bedzie generwowac tresci zebys sie bala bo umysl mysli ze cos sie dzieje . Normalnie tak nie ma i jak sie odburzysz to to wszystko wroci do normy .[/quote
To nieproszony gość w chorej myśli. ]
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ładunek emocjonalny
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Dobra inaczej . To nie proszony gosc przez ciebie ale jest tak upierdliwy ze dajac mu ciasteczko i herbatke rozmawiajac z nim wnodpowiedni sposob on staje sie dla ciebie nie nie porzadanym . Bo jezeli czegos nie chcesz a dajmy na to nie mozesz tego zmienic bo nie dasz rady zmienic tresci mysli w sposob sio wynocha to musisz sie z tym pogodzic czyli cale sedno akceptacji po co robic sobie presje
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
- Gość
Bart spokojnie jakby nie było zaburzenia to by tej myślinie bbyło a kolo neewicowe to nakrecilo.
-
emj pisze:Bart spokojnie jakby nie było zaburzenia to by tej myślinie bbyło a kolo neewicowe to nakrecilo.
Haha to ja myslalem ze to ja ciebie uspokajam . Super

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
- Gość
Ja dostałam lęków teraz bo po tym wątku czujessię winna ze to ja wywolalam ta myśl. Załamana jestem 

-
Nienwiem czym sie spinasz cala nerwica jest wywolana przez nas samych . Niestety gdybysmy wiedzieli przed jak myslwc pewnie nie mial by nikt nwrwicy a raczej nawet nie bylo by czegos takiego . Troche dystansu na niektore rzeczy nie mamy wplywu wazne zeby dzialac wtedy kiedy mozemy .
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Przecież cały temat jest o tym, że te myśli wynikają z lękowego stanu umysłu. Jak sobie złamiesz nogę to się dziwisz, że boli? Oczywiście, że nie. Tak samo nie ma co się dziwić, że w nerwicy ma się powalone myśli. Nie załamuj się i nie obwiniaj, bo to nie jest Twoja prawdziwa myśl (nie zgadzasz się z jej treścią), tylko natręt myślowy. Nie analizuj jego treści, bo on jest kompletnie bez sensu.emj pisze:Ja dostałam lęków teraz bo po tym wątku czujessię winna ze to ja wywolalam ta myśl. Załamana jestem
Wszelka radość obecna na świecie bierze się ze szczęścia, którego życzymy innym.