Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- katarina666
- Zarejestrowany Użytkownik
Te myslenie własnie jak widac wiąze sie z tym ze nie radze sobie ze stresem tak jak powinnam a to wszystko przez to, że na poczatku dała mi w kosc nerwica jak jeszcze nie miałam o niej takiego pojecia jak mam teraz no i miałam burzliwy zwiazek co tez duzo sie stresowałam, dlatego teraz tak mam,ze jak pomysle o jakim kolwiek stresie łapie mnie lęk..
dużo jeszcze musze sie nauczyc jak widac :/
-- 30 czerwca 2016, o 08:51 --
Nie każdy ma tyle siły psychicznej.. ja chciałabym się tego nauczyć jak od nowa jej zaczerpnąć zeby radzić sobie ze stresem w życiu codziennym i nawet w dużo poważniejszych sprawach jaką jest np śmierć bliskiej osoby - z tym mam największy problem
dużo jeszcze musze sie nauczyc jak widac :/
-- 30 czerwca 2016, o 08:51 --
Nie każdy ma tyle siły psychicznej.. ja chciałabym się tego nauczyć jak od nowa jej zaczerpnąć zeby radzić sobie ze stresem w życiu codziennym i nawet w dużo poważniejszych sprawach jaką jest np śmierć bliskiej osoby - z tym mam największy problem
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
To ty decydujesz jaki kit sobie wciskasz . Zawsze sa dwa wybory lewo i prawo . Wyobraz sobie kim chcesz byc i daz do tego by byc . Nigdy nie mow ze wiesz bo ludzie ktorzy wiedza to tchorze ludzie ktorzy wierza to wygrani ludzi .
Czas4m mnie rozwala tekst .
Ale ja to wszystko wiem tylko ze .....
Jakie ze jakie watpliwosci albo idziesz z cycem do przodu po trupach albo sama stajesz sie trupem .
Nie mow ze ja mam sile psychiczna z nikad . Nie znasz mojej historii i nie chciala bys byc w mojej skorze . Wszystko jest stanem umyslu to co sobie wmawiasz to odzwierciedla ciebie i twoje czyny .
Ile chcesz byc wiezniem , wszystko wymaga pracy . Chcialbym ci uswiadomic ze zmieniac trzeba sie juz tu teraz nie czekaj na nic na gotowosc bo nie ma takiej to zludne myslenie .
Naprostujemy cie tu spokojnie tylko pokaz ze chcesz . Zacznij akceptowac siebie taka jaka jestes . Albo dalej wmawiaj sobie kim chcesz byc a kim jestes .
Na smierc bliskiej osoby tez nie masz wplywu nienobronisz wszystkich . Ciekawe czy ta bliska osoba w chwili najgorszej chciala by zebys umarla razem z nia mentalnie . Cierpienie jest fajne uczy ja lubie cierpiec i wcale mnie to nie boli przerodzilo sie w sile niewyobrazalna . Jezeli mi sie to udalo to co ty jestes inna .
-- 30 czerwca 2016, o 08:09 --
I jeszcze jedno
Nie jestes KAZDY .
Czas4m mnie rozwala tekst .
Ale ja to wszystko wiem tylko ze .....
Jakie ze jakie watpliwosci albo idziesz z cycem do przodu po trupach albo sama stajesz sie trupem .
Nie mow ze ja mam sile psychiczna z nikad . Nie znasz mojej historii i nie chciala bys byc w mojej skorze . Wszystko jest stanem umyslu to co sobie wmawiasz to odzwierciedla ciebie i twoje czyny .
Ile chcesz byc wiezniem , wszystko wymaga pracy . Chcialbym ci uswiadomic ze zmieniac trzeba sie juz tu teraz nie czekaj na nic na gotowosc bo nie ma takiej to zludne myslenie .
Naprostujemy cie tu spokojnie tylko pokaz ze chcesz . Zacznij akceptowac siebie taka jaka jestes . Albo dalej wmawiaj sobie kim chcesz byc a kim jestes .
Na smierc bliskiej osoby tez nie masz wplywu nienobronisz wszystkich . Ciekawe czy ta bliska osoba w chwili najgorszej chciala by zebys umarla razem z nia mentalnie . Cierpienie jest fajne uczy ja lubie cierpiec i wcale mnie to nie boli przerodzilo sie w sile niewyobrazalna . Jezeli mi sie to udalo to co ty jestes inna .
-- 30 czerwca 2016, o 08:09 --
I jeszcze jedno
Nie jestes KAZDY .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
- katarina666
Staram sie akceptować taka jaka jestem w gorszych chwilach mniej mi to wychodzi.. Oczywiscie że jestem chetna nazbieram w sobie siły tymi postami co czytam od Ciebie i o wiele leoiej sie czuje, ja po prostu nie jestem nauczona pewnych technik myslowych tak mi sie wydaje a podobno mozna tego sie nauczyc jak wierszyka na pamiec
- katarina666
tylko musze wiedzieć jak to zrobić 

-
Hahaha mowilem ci ze ci co wiedza to tchorze !!!!!!!!
Poprostu uwierz ze juz taka jestes twarda babka ktora ma wyjebaneeee
WIARA WIARA WIARA
Poprostu uwierz ze juz taka jestes twarda babka ktora ma wyjebaneeee
WIARA WIARA WIARA
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
- katarina666
a moge zapytac czy sam do tego wszystkiego doszedłes?byles samoukiem czy z pomoca psychologa/ psychiatry/leków ?
-
Sam z pomoca Victora Divina i innych mordeczek z forum z pomoca muzyki znajomych przyjaciol ale przedewszystkim z pomoca bledow cierpienia wnioskow to one krztaltuja . Wiesz jest takie przyslowie .
Czlowiek uczy sie.nq bledach tak to prawda ale.nie.do konca
Czlowiek uczy sie na bledach gdy wie ze je popelnia
Mysl wyciagaj wnioski czytaj miedzy wierszami . Nie przezywaj a doswiadczaj . To najlepsza rzecz jaka zostalismy obdarzeni . Doswiadczenie wniosek moc wyboru drogi
-- 30 czerwca 2016, o 08:45 --
Nie bralem nigdy zadnych lekow nie bylem nigdy u psychiatry bylem pare razy u psychologa ale wydawalo mi sie ze wiem wiecej od niego i zrezygnowalem
Czlowiek uczy sie.nq bledach tak to prawda ale.nie.do konca
Czlowiek uczy sie na bledach gdy wie ze je popelnia
Mysl wyciagaj wnioski czytaj miedzy wierszami . Nie przezywaj a doswiadczaj . To najlepsza rzecz jaka zostalismy obdarzeni . Doswiadczenie wniosek moc wyboru drogi
-- 30 czerwca 2016, o 08:45 --
Nie bralem nigdy zadnych lekow nie bylem nigdy u psychiatry bylem pare razy u psychologa ale wydawalo mi sie ze wiem wiecej od niego i zrezygnowalem
-
Czy bladość to tez objaw nerwicy, jestem jakis taki blady dzisiaj i slaby:/ malo spałem to pewnie od tego
-
Powaznie pytam:) nie chce nic sobie wkrecic :p bo juz coraz lepiej ze mna 
-- 30 czerwca 2016, o 10:02 --
Ogolnie juz chyba z 4 dzien tak sie czuje, akceptuje to caly czas ale cos nie chce minac na dobre

-- 30 czerwca 2016, o 10:02 --
Ogolnie juz chyba z 4 dzien tak sie czuje, akceptuje to caly czas ale cos nie chce minac na dobre

-
Coraz lepiej a pyta czy bladosc to objaw nerwicy . Nie kurde to moze byc objaw wszystkiego . Od goraczki po brak slonca . Ty chyba zle tozumiesz odburzanie . Sadzisz ze odburzony czlowiek ktory bal sie raka nie bedzie juz o nim nigdy tozmawial albo ze odburzenie przykdzie sobie samo i kiedys tam bedziesz mogl poczytac o raku .
-
Zadalem proste pytanie, po co te nerwy od razu ?
-
Ale w sumie to masz racje, ja nawet nie widzialem siebie w lustrze w pracy tylko znajomy powiedzial mi ze hestem blady a ja juz sobie wbijam cos do glowy, i zaczely sie wieksze objawy, lece do pracy bo cala praca pojdzie na marne