Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- stokrotka89
- Zarejestrowany Użytkownik
ech 1,5 tyg bylo super objawy minimalne nawet zapomnialam ze mam nerwice. a dzis od rana lęk dosc mocny i odczuwam słabość w klatce to i odrazu wraca mi mysl ze pewnie zaraz zemdleje.i czuje wielka zlosc w sobie.choc juz nieraz to wszystko przerabialam i chce sobie pozwolic na taki stan a jednak cos w srodku mi mowi ze jest jakies zagrozenie i musze byc czujna wiem,ze to iluzja,ale jednak trzyma mnie mocno...
- mary63
Jesteście? Ludki mam stan ciężki. Trochę się wystraszyłam bo dawno tak nie było źle. Tętno chyba z dwieście i zaraz zejdę. Brać afobam czy k*urwa sie wstrzymać.
[b]... jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, że nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. MM[/b]
- blanco
mary63 pisze:Jesteście? Ludki mam stan ciężki. Trochę się wystraszyłam bo dawno tak nie było źle. Tętno chyba z dwieście i zaraz zejdę. Brać afobam czy k*urwa sie wstrzymać.
Nie zejdziesz od tego nie ma szans! Powtarzaj to sobie ciagle w myslach
- mary63
Hej jest lepiej, ale wzięłam afobam w dawce 0,25. Musiałam. Niestety.
[b]... jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, że nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. MM[/b]
-
tak mala dawka ci pomaga?? jak mam silne zdenerwoaanie wzielam ostatnio 0,5 i nic:((( a dodam ze biorę xanax baaaardzo rzadko od niecałych 2tyg wiec organizm nie jest przyzwyczajony
to ci pomaga na biccie serducha???
to ci pomaga na biccie serducha???
- Jerry
- Odważny i aktywny forumowicz
to bierzesz rzadko czy bierzesz od 2 tygodni?
mary, nie przejmuj się, najlepszym się zdarza. co Cię tak zdenerwowało?

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
Pamiętajcie, że najlepsze na nerwice są z koziołka racice!
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
Zapraszam do składania zamówień.
Moczymy je 2 dni w wodzie lub mleku, mieszamy z miodem i cytryną, a następnie pałaszujemy (1-2 kilogramy dziennie). Nerwica przechodzi po tygodniu, depresja po dwóch.
- mary63
Tak. Właśnie jest już całkiem dobrze, Napięcie ustąpiło i serce bije normalnie. Już dawno nie brałam nic. JUż jest naprawdę ok.
Kuźwa o to chodzi, że non stres. Jakiś napad przypominający, że jeszcze nie całkiem jestem taka mocna w tej popapranej chorobie głowy
Kuźwa o to chodzi, że non stres. Jakiś napad przypominający, że jeszcze nie całkiem jestem taka mocna w tej popapranej chorobie głowy

- blanco
Ja mam bardzo czesto chec siegniecia po cisnieniomierz i mierzenie sobie cisnienia, ale za kazdym razem jak mam taka mysl to od razu mowie sobie Spadaj, nie bede sie nakrecac tym jaki wysoki mam puls, juz koniec mierzenia pulsu i pomaga choc mnie i tak korci zeby sobie teraz zmierzyc 

- mary63
Ja generalnie nie mierze i jestem przeciwniczka. Dzisiajszy dzien jest wyjatkiem potwierdzajacym regule
ciagle jeszcze za malo zwolnilam i to sa skutki. Kurde ale ja mam juz taki temperament ze w miejscu nie usiedze. Troche takie adhd. Oczywiscie nie mierzymy pulsu ani cisnienia.

- Jerry
Niestety nerwica jest często taką przypominajką, że za szybko pędzimy i za dużo robimy. To wkurza, ale można się do tego przyzwyczaić. Wiem po sobie
Moje adhd udało się mocno zredukować i teraz dużo przyjemności odnajduję także w ciszy i nic-nie-robieniu, a jakiś czas temu robiłem kilka rzeczy na raz i planowałem następne kilka, żeby nawet sekundy życia nie stracić.

Nowa dostawa kozich racic z hodowli ekologicznej na Podkarpaciu. Kilogram świeżych, całych - 19 zł/kg. Kilogram świeżych, drobno mielonych - 23 zł/kg.
- mary63
Jerry ja generalnie tez zwolniłam i też polubiłam chwile dla siebie. Ciągle jednak mam jeszcze takie okresy, że daję z siebie 200 procent i tak to później się kończy. Z jednej strony dobrze, że zostałam przywołana do porządku bo to powoduje zastanowienie się nad rzeczami ważnymi i mniej ważnymi. Jestem też osłabiona po chorobie i antybiotykach więc trochę się tego nazbierało. Ale już wracam na odpowiedni tor i teraz już będzie dobrze.
- martusia1979
- Odburzony i pomocny użytkownik
Mery każdemu sie zdarza . Ja natomiast przy kryzysach i naprawdę złym samopoczuciu, zdenerwowania wewnetrznego z którego mało nie wyskocze z siebie ( nie będe wymieniała somatyki) przeżyłam bez uspokajaczy. Wolę się meczyć , a leków nie wezmę. Ja już chyba największy wyrzut jaki jest mozliwy z mojego ciała i psychiki przeżyłam i cieszę się ,że bez leków uspokajających .
Teraz mam jazdy z głową uczucia rozpychania bardzo intensywne( napiecia w głowie) mega nie przyjemne z lękiem i wrażenia że zaraz zwarjuje ale nie pomyslałam od już 7 miesięcy o powrocie do leków z czego jestem dumna bo to dowód na to ,że zaczynam akceptować coś co jest moim konikiem . Wytrzymuje ten stan co świadczy o progresie ( ale franca próbuje mnie łamać) -a, ja sobie funkcjonuje.....super to jest aczkolwiek nie przyjemne. Ale chce to akceptować bo to u mnie klucz do dużej poprawy
Teraz mam jazdy z głową uczucia rozpychania bardzo intensywne( napiecia w głowie) mega nie przyjemne z lękiem i wrażenia że zaraz zwarjuje ale nie pomyslałam od już 7 miesięcy o powrocie do leków z czego jestem dumna bo to dowód na to ,że zaczynam akceptować coś co jest moim konikiem . Wytrzymuje ten stan co świadczy o progresie ( ale franca próbuje mnie łamać) -a, ja sobie funkcjonuje.....super to jest aczkolwiek nie przyjemne. Ale chce to akceptować bo to u mnie klucz do dużej poprawy

strach-przed-smiercia-szalenstwem-i-utrata-kontroli-t427.html
- Jerry
Jeżeli byłaś chora i brałaś antybiotyki to miałaś prawo źle się poczuć
Nawet bardzo bardzo źle i teraz może być tylko lepiej.

- mary63
Tak wiem, że miałam prawo się źle poczuć i to jest zrozumiałe. Tylko qurwa po co zaraz cała otoczka umierania.
Spoko dam radę i teraz i pewnie jeszcze nie raz 
Uspokajaczy nie biorę to była wyjątkowa sytuacja.

Uspokajaczy nie biorę to była wyjątkowa sytuacja.