Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- MaksiaKasia
- Zarejestrowany Użytkownik
Dojezdzam powoli do domu. Powiem Wam, ze bylo teudno. Mysli ze wyskocze, nie uspokoje sie itp. A teraz korek ;(
-- 22 maja 2015, o 16:11 --
Jestem już w Wawie. Czuję się przytłoczona, jest ponuro, w mieszkaniu ciemno. Jest mi źle. Derealka się nasiliła ;(
Jestem już w Wawie. Czuję się przytłoczona, jest ponuro, w mieszkaniu ciemno. Jest mi źle. Derealka się nasiliła ;(
Żyję w klatce. Od lat. Chcę nauczyć się żyć na nowo...
- stokrotka89
Moze weź sobie długa ciepła kąpiel dla relaksu, włącz muzykę i wycisz sie.
-- 22 maja 2015, o 15:27 --
-- 22 maja 2015, o 15:27 --
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
MaksiaKasia pisze:Dojezdzam powoli do domu. Powiem Wam, ze bylo teudno. Mysli ze wyskocze, nie uspokoje sie itp. A teraz korek ;(
Spokojnie przeciez znasz ten okropny stan , nie bron sie przed nim nie wygrasz i tak . Zrob cos dla siebie jakas mala nagrode kapiel moze ciepla bardzo odpreza . Wkoncu pokonalas jakis swoj strach bylas 30 km od domu samochodem bardzo sie tego balas . zacznij zaowazac male plusy nie gdybaj nad zlym samopoczuciem nie ma sensu .
DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
- MaksiaKasia
Mam takie zmeczenie materialu, Ze leze w lozku. Mam dola ;( i dd
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
MaksiaKasia pisze:Mam takie zmeczenie materialu, Ze leze w lozku. Mam dola ;( i dd
Zmieniaj sobie tok myslenia slabosc w naszym stanie to normalka . Zreszta kazdy moze sie zmeczyc . Na pocieszenie napisze ci ze ja dzis mialem takie dd ze chyba od kad mam zaburzenie nie mialem takiej jazdy hehe. Za darmo

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
MaksiaKasia pisze:Mam takie zmeczenie materialu, Ze leze w lozku. Mam dola ;( i dd
Ja też mam czasami takiego doła, że chowam się pod koc i ryczę jak głupia

- stokrotka89
A macie przy osłabieniu takie wrażenie jakby sie czlowiek zapadal siedząc w fotelu i taki odlot.strasznie mi to dokucza dzis...
-
Ja dziś tak miałam w autobusie i mam jak siedzę w pracy. Z tym, że mi się wydaje że kołyszę się na bok jakbym miała spaść.
- stokrotka89
O wlasnie takie cos jak piszecie.i tez czuję ze moge zemdlec ale juz wiem ze to głupia iluzja i nic sie nie stanie.
-- 22 maja 2015, o 17:35 --
O wlasnie takie cos jak piszecie.i tez czuję ze moge zemdlec ale juz wiem ze to głupia iluzja i nic sie nie stanie.
-- 22 maja 2015, o 17:35 --
-
Ja już tyle razy miałam zemdleć, że nie potrafiłabym tego policzyć
A jeszcze nigdy mi się to nie zdarzyło 

- stokrotka89
Kasia skąd ja to znam:) choć to uczucie nie jest miłe.
- MaksiaKasia
Moja mama mi wmawiala, ze ona ma prawo byc zmeczona bo pracuje duzo i jest starsza. Wiec sie wscieklam jak mnie opieprzyla o to, ze drzemke chce sobie zrobic. To napisalam do swojej psychiatry i kazala mi pasc i spac jak mi sie chce, jesli mi to pomaga. Oooot i cala historia. Teraz narzeczony chrapie a mnie sie spac odechcialo.
Ps. Ja tez mialam dzis taka derealke jak nigdy dotad w hostorii 10 lat :o
-- 22 maja 2015, o 18:48 --
Ps. Ja tez mialam dzis taka derealke jak nigdy dotad w hostorii 10 lat :o
-- 22 maja 2015, o 18:48 --
Ja tez....stokrotka89 pisze:Kasia skąd ja to znam:) choć to uczucie nie jest miłe.
-
Wiem stokrotka. W ogóle ta nerwica daje okropne objawy. Ale z tym zemdleniem to jak dla mnie najgorsze uczucie, w zatłoczonym autobusie najbardziej to odczuwam. i dla mnie dokuczliwe też jest uczucie duszenie podczas jedzenia i bóle serca.