Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- Sadwolf
- Zarejestrowany Użytkownik
d i v o v i c
Serio, pod nerwicę możesz podpiąć wszystkie somaty, ponieważ Twój stan emocjonalny, pośrednio kontrolujący Twój układ nerwowy, może zrobić co zechce. Tak więc nie przerażaj się, ja mam na przykład przytkane uszy i ból jakby ktoś mi zakładał na głowę zbyt ciasny kask. Damy radę, weszliśmy to wyjdziemy z zaburzeń lękowych ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Serio, pod nerwicę możesz podpiąć wszystkie somaty, ponieważ Twój stan emocjonalny, pośrednio kontrolujący Twój układ nerwowy, może zrobić co zechce. Tak więc nie przerażaj się, ja mam na przykład przytkane uszy i ból jakby ktoś mi zakładał na głowę zbyt ciasny kask. Damy radę, weszliśmy to wyjdziemy z zaburzeń lękowych ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
-
ZalamanyChlopak
- Nowy Użytkownik
Mi już chyba nic nie pomoże nie mam siły już na nic
-
morphifry
Co sie dzieje?ZalamanyChlopak pisze: ↑31 grudnia 2024, o 01:15Mi już chyba nic nie pomoże nie mam siły już na nic
-
ZalamanyChlopak
- Nowy Użytkownik
Wszystko mi się wali wszystko nie wiem co mam robić
-
ZalamanyChlopak
- Nowy Użytkownik
Nie da się tak żyć problemy ze zdrowiem brałem sterydy zacząłem palić fajki żalić się ludzią nie jem nie mogę spać dziś wziąłem antydepresanty które nic nie dają dalej leżę i nie mogę spać ciągle myślę o przeszłości a jeszcze miesiąc temu miałem najlepsze życie jakie mogłem
Sobie wyobrazić a teraz nie mam sensu żyć
Sobie wyobrazić a teraz nie mam sensu żyć
-
Patro1995
Niby tak , tylko kurde to się głównie dzieje jak podciągam nos albo kosc policzkowa do góry, spróbuj sobie tak mięśniami posciagnac jakbyś mocno mruganiu, albo podnosił nos. Mnie to.rozpiernicza że tylko z prawej strony ta wibracja i skrzypienie, kiedyś tego nie było ale co więcej mogę xd narazie nic niestetySadwolf pisze: ↑30 grudnia 2024, o 20:42d i v o v i c
-
joacze9
- Nowy Użytkownik
Hej. Mam pytanie. Czy jeśli wiem że się stresuje, to duszności mogą być od samego rana a nawet zaraz gdy otworze oczy? Obudziłam się i westchnęłam jak to rano i od razu blokada
... Tym dziś się nakręcam, nie same duszności ale obawa że coś innego się dzieje bo od rana nie było myśli a miałam te duszność. Fakt nie było pomieszczenie super przewietrzone ale ... No męczą duszności cały dzień a od niedawna od obudzenia
... Tym dziś się nakręcam, nie same duszności ale obawa że coś innego się dzieje bo od rana nie było myśli a miałam te duszność. Fakt nie było pomieszczenie super przewietrzone ale ... No męczą duszności cały dzień a od niedawna od obudzenia
- Sadwolf
-
morphifry
Ide dzisiaj ze znajomymi na sylwestra na ktorego W OGOLE nie mam ochoty, odczuwam niepokoj a nawet lęk. Nie wyobrazam sobie siebie dzisiaj imprezujacej. Ale nie chce sie negatywnie nastawiac.. Postaram sie mimo wszystko wyluzowac, chociaz naprawde chcialabym zeby bylo juz po wszystkim. Mam nadzieje ze szybko minie, w koncu to jeden wieczor. Sama siebie probuje uspokajac.. Boze jakie ciezkie jest to zycie w zaburzeniu, niektorzy ciesza sie, swietuja, szykuja na imprezy, a tu czlowiek chce tylko jakos przetrwac bez ataku paniki
-
domek
Ja spokojnie poszedłem spać koło 22:00 - z zatyczkami w uszach, więc noc BÓG dał spokojną. Nie "imprezuje", bo mam rzeczy prawdziwie dobre, mądre i wieczne. Jestem prawdziwie wolny w Chrystusie od tego co złe i niszczące .... "Mówił więc Jezus do Żydów, którzy uwierzyli w Niego: Jeżeli wytrwacie w słowie moim, prawdziwie uczniami moimi będziecie (32) i poznacie prawdę, a prawda was wyswobodzi. (33) Odpowiedzieli mu: Jesteśmy potomstwem Abrahama i nigdy nie byliśmy u nikogo w niewoli. Jakże możesz mówić: Wyswobodzeni będziecie? (34) Jezus im odpowiedział: Zaprawdę, zaprawdę, powiadam wam, każdy, kto grzeszy, jest niewolnikiem grzechu. (35) A niewolnik nie pozostaje w domu na zawsze, lecz syn pozostaje na zawsze. (36) Jeśli więc Syn was wyswobodzi, prawdziwie wolnymi będziecie."morphifry pisze: ↑31 grudnia 2024, o 17:45Ide dzisiaj ze znajomymi na sylwestra na ktorego W OGOLE nie mam ochoty, odczuwam niepokoj a nawet lęk. Nie wyobrazam sobie siebie dzisiaj imprezujacej. Ale nie chce sie negatywnie nastawiac.. Postaram sie mimo wszystko wyluzowac, chociaz naprawde chcialabym zeby bylo juz po wszystkim. Mam nadzieje ze szybko minie, w koncu to jeden wieczor. Sama siebie probuje uspokajac.. Boze jakie ciezkie jest to zycie w zaburzeniu, niektorzy ciesza sie, swietuja, szykuja na imprezy, a tu czlowiek chce tylko jakos przetrwac bez ataku paniki
Cieszę się z kolejnego nowego danego : dnia, miesiąca, roku. Nie jestem rok starszy, ale rok bliżej bycia twarzą w twarz z doskonale mnie miłującym Bogiem Zbawicielem w raju
Wszystkiego co prawdziwie dobre wam życzę, a przede wszystkim zbawienia, znanie Boga jako swojego Ojca i Przyjaciela. Głębszego poznania Jego miłości i odwzajemnianie jej .......... "Jeśli mnie miłujecie, przykazań moich przestrzegać będziecie." - Ewangelia apostoła Jana rozdział 14 werset 15 Biblia Warszawska
-
Zaburzona_0na
Doskonale Cię rozumiem , miałam ten sam problem . Nie chcę Ci się , myślisz o tym jak ludzie się cieszą na Sylwka a Ty się modlisz żeby przetrwać i żeby było w miarę ok .morphifry pisze: ↑31 grudnia 2024, o 17:45Ide dzisiaj ze znajomymi na sylwestra na ktorego W OGOLE nie mam ochoty, odczuwam niepokoj a nawet lęk. Nie wyobrazam sobie siebie dzisiaj imprezujacej. Ale nie chce sie negatywnie nastawiac.. Postaram sie mimo wszystko wyluzowac, chociaz naprawde chcialabym zeby bylo juz po wszystkim. Mam nadzieje ze szybko minie, w koncu to jeden wieczor. Sama siebie probuje uspokajac.. Boze jakie ciezkie jest to zycie w zaburzeniu, niektorzy ciesza sie, swietuja, szykuja na imprezy, a tu czlowiek chce tylko jakos przetrwac bez ataku paniki
Tam gdzie kończy się strach , zaczyna się prawdziwe życie