Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Poza odrealnieniem, uciskami glowy i strachem przed szalenstwem doszla jelitowka, czuje sie masakrycznie oslabiony, ehh.
-
Jeszcze jedno pytanie ogromną zazdrość mnie ostatnie dni męczy nigdy tak nie miałem że widzę wszędzie w głowę czarny scenariusz i zazdrość w stosunku do dziewczyny co wzmaga lęk i dziwne uczucie w klatce w ciele czy to jakaś obsesja, czy nadal nerwica ma nową pożywkę, czuję się jak wariat.
-
Powiedzcie mi, czy dobrze myślę.
Moim problemem są ruminacje. Ciągłe wątpliwości co do faktu i jakości analiz.
Jedni sprawdzają w kółko zamki, drzwi, itp. chociaż dobrze wiedzą, że są zamknięte. Robią, dotykają coś w określony sposób, chociaż wiedzą, że to bez sensu.
Ja natomiast w kółko sprawdzam, czy przeanalizowałem to co chciałem, czy mam zdanie na tematykę każdej z moich analiz i czy moje przekonania są dobre. Często mam myśli, że nie mogę robić analiz w określony sposób albo muszę myśleć w konkretny sposób żeby analizy były jasne, chociaż wiem, że to nie ma sensu.
Przy tym dobrze wiem, że mogę wypowiedzieć swoje zdanie na tematykę każdej z moich analiz.
Problemem jest więc sposób myślenia i nerwicowe nawyki.
Moim problemem są ruminacje. Ciągłe wątpliwości co do faktu i jakości analiz.
Jedni sprawdzają w kółko zamki, drzwi, itp. chociaż dobrze wiedzą, że są zamknięte. Robią, dotykają coś w określony sposób, chociaż wiedzą, że to bez sensu.
Ja natomiast w kółko sprawdzam, czy przeanalizowałem to co chciałem, czy mam zdanie na tematykę każdej z moich analiz i czy moje przekonania są dobre. Często mam myśli, że nie mogę robić analiz w określony sposób albo muszę myśleć w konkretny sposób żeby analizy były jasne, chociaż wiem, że to nie ma sensu.
Przy tym dobrze wiem, że mogę wypowiedzieć swoje zdanie na tematykę każdej z moich analiz.
Problemem jest więc sposób myślenia i nerwicowe nawyki.
-
Teraz jakaś fala chyba z tym bo z kim bym nie gadał to siedzi na kiblu przez jelitówkę

Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
-
To prawda od 2 tygodniu jest epidemia jelitowka w całej Polsce, Elektrolity, stoperan i jutro będzie dobrze
-
Kurcze 0,5 mg alprazolam i odrazu inne myślenie, spokój bez natrętów. Nie jest jakoś super ale myślenie wróciło normalne i adekwatne do sytuacji.
-
Benzo jeszcze najlepiej dziala na lęki choc uzaleznia. Mi zdejmuje nawet napieciowe bole glowy choc boje sie, ze pochodza z uszkodzenia mozgu.DamianZ1984 pisze: ↑6 kwietnia 2022, o 21:26Kurcze 0,5 mg alprazolam i odrazu inne myślenie, spokój bez natrętów. Nie jest jakoś super ale myślenie wróciło normalne i adekwatne do sytuacji.
-
Skoro zdejmuje to nie masz uszkodzenia mózgu
-
Siemanko
ma moze ktos jakis sposob zeby zasnąć? Od dłuższego czasu zanim zasne to przychodzi mocne odrealnienie i mysli z lękami ze trace swiadomosc i ze z tego nie wyjde z chociaz w dzien jest zdaje sie okej i radze sobie jakos, no oprócz somatow oczywiscie ale lęki są mniejsze

Piszcie jak chcecie cos wiedziec od odburzonego 

-
Zasypiam bez problemu przy medytacjach lub muzyce relaksacyjnej z YouTube.jest mnóstwo muzyki do snu i naprawdę bardzo dobrze działaja polecam też ziołowe tabsy Novanoc są superKamo111996 pisze: ↑6 kwietnia 2022, o 23:21Siemankoma moze ktos jakis sposob zeby zasnąć? Od dłuższego czasu zanim zasne to przychodzi mocne odrealnienie i mysli z lękami ze trace swiadomosc i ze z tego nie wyjde z chociaz w dzien jest zdaje sie okej i radze sobie jakos, no oprócz somatow oczywiscie ale lęki są mniejsze
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
Witam byłem już na drugiej wizycie u dobrego psychiatry z Warszawy, mówi że pracuje z 9 lat w zawodzie i nie zna nikogo kto wyszedł z zabrudzeń lękowych bez leków, dał mi elicea plus tritticio na sen, ale ja jak miałem zacząć brać to dalej nie biorę, mówi że to jest uzasadnione biologicznie, że leki pomogą ogarnąć chemię w mózgu i wtedy się wychodzi, co myślicieli, bo ja już mam to 7 rok xd wiadomo nie tak źle jak na początku żyje jako tako ale mam objawy stałe i gorsze chwile. ( Szumy uszne, zmuła, śnieg optyczny, zmęczenie ciągle, brak wczucia się w cokolwiek, fizjologiczne myśli, zawieszona głowa ) ogólnie po narkotykach a nie palę już z 4 lata xD . Proszę o wasze opinie .
-
Ja już sam nie wiem tak jak dziś rano trochę sportu , pojechałem po córke ugotowałem obiad, znowu wyjście z córką i pojechanie na lody, ale to wszystko z lękiem z tyłu głowy plus od 2ctygodji lęk przed Barberem bo tam, mam zawsze ataki duszności, przyspieszony puls i schizy duże, to kurestwo siedzi w głowie, już rok próbuje słuchać katji chłopaków ale kręcę się dalej w kółko. Niestety oprócz nerwicy problemów w związku przez nerwice między innymi i chorym kręgosłupem, kręgosłup mam cały zwalony więc trudno mi bo oprócz somatow ciągle bóle nogi ramiona itd, znowu się żale
ale nic nie będę się poddawał życie be, nerwicy jest piękne i do tego dążę bo jeszcze je pamiętam.
-
Jak zwykle życzę wszystkim powrotu do równowagi psychicznej.
-
Chodzisz do fizjoterapeuty? współczuję też problemy z szyjnym i piersiowym,jak pójdę na masaż i ustawianie to przez parę dni czuje się jak nowonarodzona,mam dużo energii zero bólu i dobry humor.wystarczy że zaczyna boleć na nowo i już jazdy psychiczne się zaczynają bo to zawrotu głowy,szumy w uszach już nie wspomnę i bólach.powinnam.zaczac regularni chodzic do jakiegoś fizjo a ja tak raz pójdę raz nie i tak się męczęDamianZ1984 pisze: ↑7 kwietnia 2022, o 21:25Ja już sam nie wiem tak jak dziś rano trochę sportu , pojechałem po córke ugotowałem obiad, znowu wyjście z córką i pojechanie na lody, ale to wszystko z lękiem z tyłu głowy plus od 2ctygodji lęk przed Barberem bo tam, mam zawsze ataki duszności, przyspieszony puls i schizy duże, to kurestwo siedzi w głowie, już rok próbuje słuchać katji chłopaków ale kręcę się dalej w kółko. Niestety oprócz nerwicy problemów w związku przez nerwice między innymi i chorym kręgosłupem, kręgosłup mam cały zwalony więc trudno mi bo oprócz somatow ciągle bóle nogi ramiona itd, znowu się żaleale nic nie będę się poddawał życie be, nerwicy jest piękne i do tego dążę bo jeszcze je pamiętam.
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
Jim Morrison
-
To ja mam podobnie, dlatego lęk muszę zaakceptować bo i tak jest są sprawy takie jak fizjoterapeuta i życie, od kręgosłupa jest dużo bólu co powoduje niepokój, człowiek wie że to od kręgosłupa ale jak zaczyna się nakręcanie to ciężko trybiki nastawić.