Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
Melisa1993
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej. Jestem tutaj nowa. Psychiatra zdiagnozowała u mnie mocna nerwicę. Do tego cały czas mam natrętne myśli że zabije córeczkę
, że tak mi odwali i stracę nad sobą kontrolę i coś jej zrobię. Boję się że lęk kiedyś weźmie nade mną górę i będzie szukał jakiegoś ujścia i stanie się tragedia. Panicznie boje się tych myśli, do tego dochodzi myśli i strach przed schizofrenią. Teraz się pogłębiło bo przeczytałam (mimo zakazu psychiatry że mam nie czytać ulotek)że lek pernazinum jest na schizofrenie, biorę to już z miesiąc po 1 tabletce Ale mam wrażenie że nic nie pomaga i że bardziej pomaga mi właśnie to forum. Płacze co chwilę bo nie mogę sobie wybaczyć tych myśli.
-
martif
A ja zauważyłem, że u mnie wszystko jest ok do póki ktoś z rodziny z kim się widziałem nie okaże się że jest chory/przeziębiony... Od razu zaczynam łapać lęki, że zaraziła mnie i zaraz będę i ja chory i coś mi się stanie. Lekki katar czy ból głowy który mi się pojawi doprowadza mnie do lęków przed śmiercią :o
Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.
-
776szymon
Ja wczoraj miałem kiepski dzień jak byłem w sam domu pzaczolem mieć dziwne uczucie w głowie jak zacząłem mierzyć cisnienie najpierw było spoko ale czasem urósł 150x90 puls miałem 60 ale poszłam do pracy jakoś zleciało dzisiaj troszkę lepiej jest e ciężko
-
B2021
Po szeregu wszystkich badań, lekarz stwierdził u mnie nerwice . Mecze sie z nią już około półtora roku. Są lepsze i gorsze miesiące, tygodnie ,dni . Miałem ostatnio robione znowu chyba z 3 razy ekg serca bo czuje ze coś tam mi "lata" lekarz mówi że jest wszystko dobrze. Nie ma żadnych zmian, nie ma niedokrwienia . Wszytko wporzadku . Czy wy przy nerwicy macie też tak ,że czujecie ciągle swoje serce? Jego bicie ? Ja nawet czuje tak jakby mi się na plecach odbijało. Do tego jak się mocno wkręcę w to to czuje jakieś uciski i bóle. Czasami nawet mi ręce zaczynają się robić takie jak z waty dziwne . Jakby coś się zaczynało dziać ze mną.
-
DamianZ1984
Też tak mam to właśnie chyba emocje, musi to potwierdzić ktoś tu bardziej doświadczony. Ja też dziś trochę pracy i już ból w klatce i monitoring ale staram się nadal funkcjonować normalnie. Jak te emocje puścić i nie trzymać?
-
DamianZ1984
To fakt nie analizować i wychodzić , jak najwięcej. Dziś znowu zrozumiałem oczywiście natręt męczy że martwiłem się pracownikami że pójdą do konkurencji itd , marnowałem czas energie i potem się dziwie że w kaltce boli to i tamto ale to wszystko jest przez zaburzone emocje i analizę ciągła mam nadzieje że się nauczę tak jak Wy żyć nie analizować nie przejmować się co inni powiedzą , jak wyglaam co mówie bo faktycznie sam Siebie krzywdzę robiąc sobie presję , ale odkąd pamiętam zawsze analizowałem wszystko i dla wszystkich chciałem jak najlepiej nie myślac o Sobie , nadal tak jest ale staram się to zmieniać , bo w zasadzie jakoś moja (dusza) chya nie moze tego znieść 
-
Konfecjusz
Witam mam do was takie pytanko puls w spoczynku mam około 80-94 ciągle sie waha i odczuwam takie mocne uderzenia jak dotkne tego serca ręką mieliscie może tak ? zrezygnowałem juz z propranolu i innych tabletek bo nic mi to nie dawało
-
19logitech92
Miałem tak. Miewam też czasami. Czasami mi staje serce. Bije mocniej, wolniej. Cuda na kiju. Ale jakoś mnie to mocniej nie stresuje i przechodzi. Spróbuj sobie znalezc jakiś sposób na relaks w tym momencie jak się to dzieje. Przytul się do kogoś, wizualizuj, zajmij się czymś, zrób sobie relaksację z naminaniem i rozluznianiem konkretnych mięśni. Jakąś gra na tel wymagająca skupienia. Ogólnie rady blachę i wiemy, że raz pomoże , raz nie.
-
DamianZ1984
Dziś znowu wszystko mnie denerwuje nie mogę usiedzieć, ile można jeszcze wytrzymać.
-
Patro1995
Ja tak mam zawsze i po rozgrzewceAdrianulek pisze: ↑7 marca 2022, o 06:25Mam tak samo od zawsze, to jest normalnePatro1995 pisze: ↑6 marca 2022, o 19:36Witam, mam jedno pytanie, ma ktoś z was cos takiego ze przy użyciu siły, czy napięciu mięśni czujecie jak się wszystkie mięśnie trzęsą? Przykład. Np jak macie pozycję do robienia brzuszków i jesteście w połowie ugięci, wtedy mam takie telepotanie mięśni jakbym nie mógł mieć stabilności, albo jak lekko przykucne to wtedy odczuwam to samo? Miałem kumpla co miał podobnie a nie miał nerwicy, witaminy i badania mam dobre, stąd pytanie gdzie szukać rozwiązania? Dzięki i pozdrawiam
Jak się dobrze rozgrzejesz przed ćwiczeniami to problem ustępuje
Nie ma powodów do obaw
-
HysSpodGory
Ciekawe czy psychiatrzy wyplaca mi odszkodowanie za podarowanie mi lekow, ktore pogarszaly chorobe, ehh, wielkie dzieki doktury.
-
martif
A ja od kilku dni zaczynam mieć dziwne obiawy (nie wiem czy kiedyś ktoś na forum o tym nie pisał). Biorę od 2 miesięcy leki. Ostatnio zauważyłem, że jakbym odcinał się od świata. Takie dziwne uczucie, że coś się wokół mnie dzieje a ja jestem poza tym. Nie wiem jak to opisać.... Miał ktoś coś podobnego???? Zaczynam się nakręcać na to:(
Surfik.net - tu zarobię swój pierwszy milion.