Katja ja Twoje wpisy czytam nawet po kilkanaście razy bo trafiają w samo sedno i pomagają NAPRAWDĘ pomagają przyjąć poprawna postawęKatja pisze: ↑27 marca 2021, o 12:20Nie ma co się zafiksowywać na tym ile lat to masz i dlaczego ja, bo to bez sensu, kręcą się wokół tych pytań i rozważań nigdy nie pójdziesz do przodu. Trzeba też mieć świadomość, że zaburzenie to nie tylko myśli o zwale itp ale też obsesyjne kręcenie się wokół tego jak to kiedyś było, dlaczego ja, ile lat już to mam, a dlaczego wcześniej było tak, a teraz jest tak itp sprawy, bo to również utrzymuje stan zagrożenia.DamianZ1984 pisze: ↑27 marca 2021, o 11:25Katja Ja mam 8 rok to gówno tyle że 7 lat na Tabletkach, więc miałem wszystko gdzieś, miałem jakiś lekki lęk na kacu i tyle, w dodatku myślałem wtedy że problem z przełykiem lub 5 minutową dusznością to już wielki atak, a teraz półtora roku dzień w dzień
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
Aniaaa87
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Katja
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Aniaaa87 pisze: ↑27 marca 2021, o 15:11Katja ja Twoje wpisy czytam nawet po kilkanaście razy bo trafiają w samo sedno i pomagają NAPRAWDĘ pomagają przyjąć poprawna postawęKatja pisze: ↑27 marca 2021, o 12:20Nie ma co się zafiksowywać na tym ile lat to masz i dlaczego ja, bo to bez sensu, kręcą się wokół tych pytań i rozważań nigdy nie pójdziesz do przodu. Trzeba też mieć świadomość, że zaburzenie to nie tylko myśli o zwale itp ale też obsesyjne kręcenie się wokół tego jak to kiedyś było, dlaczego ja, ile lat już to mam, a dlaczego wcześniej było tak, a teraz jest tak itp sprawy, bo to również utrzymuje stan zagrożenia.DamianZ1984 pisze: ↑27 marca 2021, o 11:25Katja Ja mam 8 rok to gówno tyle że 7 lat na Tabletkach, więc miałem wszystko gdzieś, miałem jakiś lekki lęk na kacu i tyle, w dodatku myślałem wtedy że problem z przełykiem lub 5 minutową dusznością to już wielki atak, a teraz półtora roku dzień w dzień![]()
https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
- songoten
Ty to czasami tak chaotycznie piszesz ale czasami mnie rozwalasz pozytywnie swoimi złotymi myślamiŻakuj1497 pisze: ↑26 marca 2021, o 18:17Zaryzykować położyć się na tarczy. Przestać gonić królika z zębami tylko swoją postawą pozwolić mu podejść narażając się na krzywdę i się okaże że królik nie zaatakuje, a jak już to w obecnej sytuacji w jakiej będzie człowiek zawsze poradzi sobie z realnym problemem. Zaburzenie! A nie choroba.
Bardzo trafne są
najlepszymi rzeczami w życiu nie są rzeczy
-
Żakuj1497
Czemu żyd grzebie palcem w popielniczce?
Przegląda album rodzinny
Przegląda album rodzinny
Ostatnio zmieniony 27 marca 2021, o 19:36 przez Żakuj1497, łącznie zmieniany 1 raz.
Goń królika za ogon daje tyle szczęścia !
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
Wolność słowa z umiarem
-
Żakuj1497
To przez rap i zeszyty które zapisałem, ale jak patrzę na to forum i te filmy to widzę że jeszcze mi brakuje : D Wogóle tu jest dużo ogarniętych osób normalnych z którymi można się porozumieć, coś osiągnąć. W życiu często brakuje takich person ludzie to kurw y 
Wolność słowa z umiarem
Wolność słowa z umiarem
-
DamianZ1984
Dziś doły narzekanie, bo nie spałem bo nos zatkany a u faceta to już katastrofa, nagle ledwo żywy idę na masaż bo się umówiłem tydzień temu, myśli umieram itd, a po masazu znów normalny chłop no radosne! to zaburzenie.
Ale cóż trzeba się cieszyć chwilą.
-
Aniaaa87
Bo Ty Damianek masażu po prostu potrzebowałeśDamianZ1984 pisze: ↑27 marca 2021, o 20:08Dziś doły narzekanie, bo nie spałem bo nos zatkany a u faceta to już katastrofa, nagle ledwo żywy idę na masaż bo się umówiłem tydzień temu, myśli umieram itd, a po masazu znów normalny chłop no radosne! to zaburzenie.Ale cóż trzeba się cieszyć chwilą.
-
DamianZ1984
Tak
poważnie te stany są ciężkie, ja nie wiedziałem że takie myśli mogą przychodzić, ale Oki też brak snu, nocne ataki i przeziębienie robi swoje, jak pisze Katja od już się nie żale tylko pracuje nad sobą, chyba trochę za dobrze mam stać mnie na psychologów i inne bajery i może myślałem że ktos za Mnie zrobi cała te pracę. Pozdrawiam was, spokojnego wieczoru, 
-
Żakuj1497
To łapcie jak pelikan słowo na sobotę bo na niedzielę nie wiem czy będzie Idzie zaatakowany człowiek który nie spał kicha i włączył się telewizor ! I leci informacja na TVP : Polska mistrzem świata gość się drapie po łysej głowie kicha i leci TVN : Polska w odbycie świata. Gość się denerwuje przełącza na Polsat i tam informacja : Matka zjadła dziecko
Wniosek : Grzebając w popiele można kichnąć
Wniosek : Grzebając w popiele można kichnąć
Wolność słowa z umiarem
Wolność słowa z umiarem
-
DamianZ1984
Zakuj skąd wiesz ze jestem lysy
-
Żakuj1497
Nie wiem ale teraz wiem
domyśliłem się po masażu Jak masaż dobrze wychodzi to znaczy że przyczepność głowy bardzo dobra, jakbyś miał włosy to masaż nie byłby zajebisty
Wolność słowa z umiarem
Wolność słowa z umiarem