Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
- Celine Marie
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja jestem już tak zmęczona tym wszystkim,że po prostu nie chcę się obudzić ,ile można cierpiećagnefka28 pisze: ↑4 kwietnia 2018, o 19:12Ja łączę się w bólu...Wyglądam i czuję się jak cień człowieka. Swoją frustracje wyładowuje na mężu, obiektywnie to swoim zachowaniem wykańczam psychicznie ludzi mi bliskich...Celine Marie pisze: ↑4 kwietnia 2018, o 19:05Też dzisiaj mam zgona ,strasznie źle się czuję i psychicznie i fizycznie![]()
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- Tojajestem
- Odburzony i pomocny użytkownik
Chyba zawsze jak miesnie sa przciazone to drżą?

Ważne, żeby w trudnych chwilach pamiętać o własnych cytatach ;)
- Zestresowana
Jasne, że tak, możesz być bardzo dobrze wytrenowany, a i tak po pewnym czasie tego ćwiczenia zacznie Ci wszystko drżeć.
- zdravko
Jak na starcie trzęsie to nie rób bo to bez sensu, planki się robi jak wzmocnisz brzuch.
możesz ewentualnie na kolanach robić na początek.
-
- Gość
Zadzwonili do mnie dzisiaj z agencji pracy z propozycją.
Jutro mam się stawić na rozmowę w celu omówienia szczegółów.
Po pierwsze przeżywam okres alergiczny(objawy grypopodobne,senność etc)
po drugie bardzo się ucieszyłem odbierając telefon i słysząc że to agencja i że chodzi o pracę
po...(które to już,1,2...3) po trzecie ciągle jestem stremowany/nerwicowy
i dojazd do miejscowości w której znajduje się firma będzie kłopotliwy ale to kwestia przyzwyczajenia
ważne że zarobię sobie kilka "stówków" potrzebnych na serię zabiegów akupunktury/jadłospis/ziołoterapię.
W czym problem?
Bo,gdyż...praca jest do d. dlatego że chodzi o linię produkcyjną papieru ponieważ toaletowego
Jeśli ktoś chce mnie poznać to zapraszam,będziecie mieć wtyki w toaletowni XD
Jutro mam się stawić na rozmowę w celu omówienia szczegółów.
Po pierwsze przeżywam okres alergiczny(objawy grypopodobne,senność etc)
po drugie bardzo się ucieszyłem odbierając telefon i słysząc że to agencja i że chodzi o pracę
po...(które to już,1,2...3) po trzecie ciągle jestem stremowany/nerwicowy
i dojazd do miejscowości w której znajduje się firma będzie kłopotliwy ale to kwestia przyzwyczajenia
ważne że zarobię sobie kilka "stówków" potrzebnych na serię zabiegów akupunktury/jadłospis/ziołoterapię.
W czym problem?
Bo,gdyż...praca jest do d. dlatego że chodzi o linię produkcyjną papieru ponieważ toaletowego

Jeśli ktoś chce mnie poznać to zapraszam,będziecie mieć wtyki w toaletowni XD
- Laurka2018
Pojechałam dziś na zakupy. Poranek piękny, słońce świeci, ciepło. Kupiłam sobie nawet kilka rzeczy dla siebie, od tak. I nawet dobrze się czułam. Nie czułam moich bóli. Jakoś tak nie było dla nich czasu. A gdy wróciłam do domu zepsuło się wszystko. Zaczęłam rozmyślać o bólu, i się pojawił, zaczęłam się bać i jest jeszcze silniejszy. I tak analizuje, domyślam się . Czasem wydaje mi się że już przeszło, ale wraca. I boję się jeszcze bardziej. Czy to możliwe żeby sobie wymyśleć taki ból w nogach? Przecież ból głowy brzucha klatki piersiowej to taki typowy ból ale ból kości? Przecież to niemożliwe ! Mi musi coś być! ,
Nie umiem powiedzieć słowem
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
Nie słowem tęsknię
Ale rękoma
Zamykajacymi przestrzeń
Ale krwią
Opływającą ręce
- Celine Marie
Otóż mnie też bolą czasem kości,stawy,mięśnie (akurat te ciągle) a nawet zęby ale to nie jest ból zęba jak np. jest zepsuty ,jedna nawet dziewczyna tu opisywała,że wierciła sobie wszystkie zęby kilka razy bo ubzdurała sobie,że ją bolą,oczywiście miała je zdrowe, a zniszczyła je sobie przez myśli.Skoro nie boli Cię na zakupach jak odciągniesz uwagę to sama widziszLaurka2018 pisze: ↑5 kwietnia 2018, o 12:06Pojechałam dziś na zakupy. Poranek piękny, słońce świeci, ciepło. Kupiłam sobie nawet kilka rzeczy dla siebie, od tak. I nawet dobrze się czułam. Nie czułam moich bóli. Jakoś tak nie było dla nich czasu. A gdy wróciłam do domu zepsuło się wszystko. Zaczęłam rozmyślać o bólu, i się pojawił, zaczęłam się bać i jest jeszcze silniejszy. I tak analizuje, domyślam się . Czasem wydaje mi się że już przeszło, ale wraca. I boję się jeszcze bardziej. Czy to możliwe żeby sobie wymyśleć taki ból w nogach? Przecież ból głowy brzucha klatki piersiowej to taki typowy ból ale ból kości? Przecież to niemożliwe ! Mi musi coś być! ,![]()

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Tak, mogą boleć kości. Jeśli odciąganie uwagi pomogło to znaczy, że prawdopodobnie przyczyną bólu są emocje. Szczególnie że sama zauważasz że jak na tym się skupiasz to jest tylko gorzej. Mówię ci idź chociaż do psychiatry i się skonsultuj.Laurka2018 pisze: ↑5 kwietnia 2018, o 12:06Pojechałam dziś na zakupy. Poranek piękny, słońce świeci, ciepło. Kupiłam sobie nawet kilka rzeczy dla siebie, od tak. I nawet dobrze się czułam. Nie czułam moich bóli. Jakoś tak nie było dla nich czasu. A gdy wróciłam do domu zepsuło się wszystko. Zaczęłam rozmyślać o bólu, i się pojawił, zaczęłam się bać i jest jeszcze silniejszy. I tak analizuje, domyślam się . Czasem wydaje mi się że już przeszło, ale wraca. I boję się jeszcze bardziej. Czy to możliwe żeby sobie wymyśleć taki ból w nogach? Przecież ból głowy brzucha klatki piersiowej to taki typowy ból ale ból kości? Przecież to niemożliwe ! Mi musi coś być! ,![]()
- Megi.88
Ja juz od 2 miesięcy nie skanuje nie analizuje swojego samopoczucia i jest z tym cudownie. Zaraz biorę psa na spacer dotlenie organizm bo rzeczywiście jest niskie ciśnienie i chce mi się spać a swierze powietrze dobrze mi zrobi

" I don't feel the way I used to
The sky is grey much more than it is blue
But I know one day I'll get through
And I'll take my place again
So I will try
So I will try
...
If I would try
If I would try
....
There is no one for me to blame
'Cause I know the only thing in my way
Is me"
The sky is grey much more than it is blue
But I know one day I'll get through
And I'll take my place again
So I will try
So I will try
...
If I would try
If I would try
....
There is no one for me to blame
'Cause I know the only thing in my way
Is me"
- Celine Marie
Rano myślałam,że sobie wbije coś w ten łeb i oko tak mnie cisnęło,nałykałam się chyba z 50 tabletek i tyle o ile poprawiło się ale chyba uporządkuje swoje sprawy,znajdę kogoś do opieki nad moimi psami i skończę to piekło.Gdyby to była tylko nerwica to może bym dała radę ale i depresja w formie chorobowej i dd plus fizyczne choroby,no nie da się po prostu ,próbowałam ,chodzę na terapię,staram się myśleć pozytywnie,nie googluje tyle ,większość objawów zlewam ,wychodzę z domu ile mogę ale po prostu to jest za silne ten ucisk głowy,to otumanienie,odrealnienie,przymulenie,trudno,moja przyszłość i tak wygląda beznadziejnie bez tego stanu,więc w sumie może tak miało być.Wszystkim życzę jak najlepiej ,obyście pokonali to co Was męczy.
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
A Stephen Hawking? Żył tyle lat na wózku, porażony z depresja. Codziennie pewnie karton tramalu jadł i zobacz co osiągnął. Nie przesadzaj.Celine Marie pisze: ↑5 kwietnia 2018, o 20:21Rano myślałam,że sobie wbije coś w ten łeb i oko tak mnie cisnęło,nałykałam się chyba z 50 tabletek i tyle o ile poprawiło się ale chyba uporządkuje swoje sprawy,znajdę kogoś do opieki nad moimi psami i skończę to piekło.Gdyby to była tylko nerwica to może bym dała radę ale i depresja w formie chorobowej i dd plus fizyczne choroby,no nie da się po prostu ,próbowałam ,chodzę na terapię,staram się myśleć pozytywnie,nie googluje tyle ,większość objawów zlewam ,wychodzę z domu ile mogę ale po prostu to jest za silne ten ucisk głowy,to otumanienie,odrealnienie,przymulenie,trudno,moja przyszłość i tak wygląda beznadziejnie bez tego stanu,więc w sumie może tak miało być.Wszystkim życzę jak najlepiej ,obyście pokonali to co Was męczy.
- Celine Marie
Co mnie obchodzą inni ludzie? równie dobrze mogę porównywaś się z kimś pięknym,młodym,zdrowym,bogatym i sławnym,pieprzenie,że żył jakiś kaleka ma mnie uskrzydlić? Tak wiem,że jest wiele cierpiących ludzi na świcie ,współczuje im ale ja to ja i nie chcę być jedną z nichWartyw pisze: ↑5 kwietnia 2018, o 20:38A Stephen Hawking? Żył tyle lat na wózku, porażony z depresja. Codziennie pewnie karton tramalu jadł i zobacz co osiągnął. Nie przesadzaj.Celine Marie pisze: ↑5 kwietnia 2018, o 20:21Rano myślałam,że sobie wbije coś w ten łeb i oko tak mnie cisnęło,nałykałam się chyba z 50 tabletek i tyle o ile poprawiło się ale chyba uporządkuje swoje sprawy,znajdę kogoś do opieki nad moimi psami i skończę to piekło.Gdyby to była tylko nerwica to może bym dała radę ale i depresja w formie chorobowej i dd plus fizyczne choroby,no nie da się po prostu ,próbowałam ,chodzę na terapię,staram się myśleć pozytywnie,nie googluje tyle ,większość objawów zlewam ,wychodzę z domu ile mogę ale po prostu to jest za silne ten ucisk głowy,to otumanienie,odrealnienie,przymulenie,trudno,moja przyszłość i tak wygląda beznadziejnie bez tego stanu,więc w sumie może tak miało być.Wszystkim życzę jak najlepiej ,obyście pokonali to co Was męczy.
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej