Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Słabszy dzień? Kryzys? Ogólne pytanie? Wyżal się swobodnie.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Daj znać co powiedział

Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- nat
- Zarejestrowany Użytkownik
Po kilku lepszych dniach dziś nawrót. Ból głowy, uciski, bujanie, zapadanie. No i ten standardowy lęk, że to coś złego się dzieje. Jeszcze mnie oko boli ( już widzę, że guz rośnie albo powiększa się jakiś tętniak). Można powiedzieć, że standardowy dzień z nerwicą.
- Celine Marie
Czy ten ucisk i ból oka są po tej samej stronie?
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- nat
Nie, ucisk jest ogólnie jakby z obu stron. A ból oka z prawej strony. Ale też nie cały czas. Bardziej pobolewa raz a jakiś czas.
- Celine Marie
A powiedz mi czy czujesz ból oka jako oka czy nacisk od wewnątrz na oko?Pytam się bo mam właśnie ucisk prawej strony głowy i oka od wewnątrz, a nie typowy kask na całej głowie jak to bywa w nerwicynat pisze: ↑28 marca 2018, o 15:32Nie, ucisk jest ogólnie jakby z obu stron. A ból oka z prawej strony. Ale też nie cały czas. Bardziej pobolewa raz a jakiś czas.
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- nat
Ból oka, taki jakby ktoś palec Ci wsadził. Też nie mam typowego kasku, może raz miałam. U mnie uciski są miejscowe i się pojawiają w różnych częściach głowy. Raz z prawej, raz z lewej, raz z przodu, raz z tyłu. Loteria.Celine Marie pisze: ↑28 marca 2018, o 15:48A powiedz mi czy czujesz ból oka jako oka czy nacisk od wewnątrz na oko?Pytam się bo mam właśnie ucisk prawej strony głowy i oka od wewnątrz, a nie typowy kask na całej głowie jak to bywa w nerwicy
- Celine Marie
Hm rozumiem,to mam inaczej,dzięki za odpowiedznat pisze: ↑28 marca 2018, o 15:51Ból oka, taki jakby ktoś palec Ci wsadził. Też nie mam typowego kasku, może raz miałam. U mnie uciski są miejscowe i się pojawiają w różnych częściach głowy. Raz z prawej, raz z lewej, raz z przodu, raz z tyłu. Loteria.Celine Marie pisze: ↑28 marca 2018, o 15:48A powiedz mi czy czujesz ból oka jako oka czy nacisk od wewnątrz na oko?Pytam się bo mam właśnie ucisk prawej strony głowy i oka od wewnątrz, a nie typowy kask na całej głowie jak to bywa w nerwicy
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
-
Hej, macie tak czasem, ze czujecie nagle taka złość? Ze wszystko was wkurza? Do dziewczyn- to tak jak przed miesiączka.. ale bede miała dopiero za 2,5 tyg., wiec to nie to. Wkurza mnie nawet jak moj chłopak mnie głaszcze, cos mowi.
-
- Gość
Nooo. Standardowy objaw. Wszystkich bym pozabijala, oczywiście obrywa się najbliższym. Ostatnie 2 tyg robiłam awantury o wszystko, sms, źle położony widelec.kamila0530 pisze: ↑28 marca 2018, o 18:37Hej, macie tak czasem, ze czujecie nagle taka złość? Ze wszystko was wkurza? Do dziewczyn- to tak jak przed miesiączka.. ale bede miała dopiero za 2,5 tyg., wiec to nie to. Wkurza mnie nawet jak moj chłopak mnie głaszcze, cos mowi.
-
- Gość
Hormony,hormony,hormony,skaczące poziomy,tylko tyle i aż tyle,w końcu nas zjedzą motyle debile.
-
Dobrze wiedzieć, bo ostatnio czuje sie jakbym ciagle była przed miesiączka 
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Pomoże ktoś od jakiegoś czasu męczy mnie problem z zasypianiem nie nazwę tego bezsennoscia ale wkurza strasznie leżę w łóżku po 2 godziny zanim mnie odetnie i zasne masakra jakas z lekami sobie podziałem z natretnymi myślami również to teraz spać nie mogę
może ktoś zna jakieś sposoby żeby to jakiś ogarnąć bo już dziś miałem dosyć walilem pięścią w poduche ze złości :/ nie pomogło ha. I dodam że żadnych leków nie biorę. Jedynie ziołowe przed snem ale ze tak powiem gowno dają :/

-
- Gość
Haj, Ja znam ! wydawało sie głupie, ale udało mi sie zasnać mimo natrętnych myśli....
Spróbuj wyobrazić sobie, jaką drogę pokonuje powietrze, które wdychasz.
Najpierw wędruje do nosa, pozniej powoli, regularnym rytmem dochodzi do płuc, ktore zwiększają swoją objętość.
Następnie płuca się kurczą, a ty wyobrazasz sobie drogę jaką pokonują by wyjść z nosa. Ostatnio też melisa do kąpieli zrobiła robotę
Spróbuj wyobrazić sobie, jaką drogę pokonuje powietrze, które wdychasz.
Najpierw wędruje do nosa, pozniej powoli, regularnym rytmem dochodzi do płuc, ktore zwiększają swoją objętość.
Następnie płuca się kurczą, a ty wyobrazasz sobie drogę jaką pokonują by wyjść z nosa. Ostatnio też melisa do kąpieli zrobiła robotę

-
- Gość
Mam dzisiaj fatalny dzień, somaty dają o sobie znac.
Mrowi mnie na zmiane prawy, i lewy policzek, broda, kawalek ręki, i nie wiem co jeszcze.
Jutro ide na rezonans z własnej inicjatywy i po prostu umieram ze strachu. Czytam internety, mam wrazenie, że objawy nasiliły się od kiedy zapisałam sie na mri. Wesprzecie jakoś? Czuje się jakbym była już na etapie godzenia się z chorbą, a nie po to, aby w końcu skończyć te wstrętne myśli.
Mrowi mnie na zmiane prawy, i lewy policzek, broda, kawalek ręki, i nie wiem co jeszcze.
Jutro ide na rezonans z własnej inicjatywy i po prostu umieram ze strachu. Czytam internety, mam wrazenie, że objawy nasiliły się od kiedy zapisałam sie na mri. Wesprzecie jakoś? Czuje się jakbym była już na etapie godzenia się z chorbą, a nie po to, aby w końcu skończyć te wstrętne myśli.