Witam, w niewiedzy zaburzony jestem od początku września, już świadomy myślę że od grudnia początku.
Moje objawy zaczęly się od spięć nóg mięśni łydek oraz bólów głowy uciskowych które trwały cały czas non stop mniej lub bardziej.
Może zacznę tak od badań które zrobiłem sobie i lekarzy :
Rezonans magnetyczny głowy angio
EKG X4
Prześwietlenie klatki
Echoserca
Morfologia X5 z magnezami i innymi dodatkami

Badanie moczu X2 plus pasożyty
USG dopler żył i tętnic nóg
EMG na Tężyczke
EMG nóg i rąk
Pobranie płynu rdzeniowego z kręgosłupa / bolerioza
USG nerek i pęcherza
USG jamy brzusznej
Szpital oddział neurologiczny 1.5 tygodnia
Sor x2
Lekarze
Kardiolog x2
Neurolog X5
Neurolog od tezyczki
Lekarz rodzinny X3
Internista X2
Wszystko po za tężyczka wyszło idealnie
skurcze mięśni łydek
po wypiciu kawy ból głowy i dusznośc w klatce
mocny skurcz mieśni łydek ból głowy trwający 3 dni hiperwentylacji problemy z oddychaniem
kołatanie serca.
Przy jakiej kolwiek małej pracy wysiłku od razu występowały braki tlenowe i kłocie w mostku w klatce piersiowej. Im większy wysiłek tym wieksza hiperwentylacja plus ucisk głowy.
Potem ból rozszedł się na skurcze mieśni całych nóg oraz rąk. Również skurcze szyji i dtretwienia. Skurcze małe drętwienia szczeki górnej , bóle oczu jakby zmeczone , ból głowy uciskowy, szumy w uszach czasami.
Kołatania serca czasami , szybkie cieprniecia nóg , szyji , miesni pleców czy rak. Czeste bóle w gardle od niedawna ( jakby coś tak tkwiło plus chrypa) w godzinach popołudniowych napiecie klatki piersiowej , bóle miesni piersi i nóg ( lekkie skurcze oznaka zmieczenia i senosci, przy większym wysylki uciski głowy ostatnio delikatne skurcze miesni brzucha oraz okolic pod brzusza – Od ponad tygodnia bol zatok zapychanie się nosa mimo braku kataru ( przy zatykaniu nosa jakby ciezko bardzo się odychało i skurcze gardla następowały od zatok również promieniujący ból głowy.
Okolice bólowe brzucha żołądka żeber czy piersi . Problemy z oddychaniem .Poty , dreszcze i uczucie zimna.
I wiele co już nie pamiętam
Obecnie po wizycie w ośrodku psychiatrycznym konsultacji z psychoterapeutami i psychiatra na pewien czas okres 3 tygodni nie mam wszystko ustało . Teraz co mnie dotyka to skurcze mięśni przy nogach i czasami szyji czy rąk skurcze i cieprniecia lekie. Najbardziej umiem sobie poradzić z sercem i dusznośćia z klatki piersiowej i kłuciem w mostku. Się z tego już śmieje

Niestety stety wiem kiedy już przychodzi lek ale często mam obawę lękiem przed lękiem staram się z tym walczyć bo po rozpoznaniu bo znaniu przyczyny mam znowu dużo natrętnych myśli o zdrowiu nie potrzebnych
Wiem że nie ma problemów natury zdrowotnej bo tydzień temu biegałem 8 km na mrozie i nic . Sauna 30 minut i nic . Basen i czwiczenia z ketlami nic
To tyle hyhy